Ορθοδοντική Θεραπεία με διαφανείς νάρθηκες

Invisalign Aligners

Tα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι επιθυμούν να βελτιώσουν την στοματική υγεία τους, τόσο για ορθοδοντικούς όσο και για αισθητικούς λόγους. Παιδιά, έφηβοι και ενήλικες μπαίνουν στην διαδικασία μίας ορθοδοντικής θεραπείας με στόχο την βελτίωση της υγείας τους και κατ΄ επέκταση της ποιότητας ζωής τους. Παρ’όλα αυτά οι περισσότεροι από αυτούς αντιδρούν με φόβο, επιφυλακτικότητα και αναβλητικότητα μπροστά στην επικείμενη ορθοδοντική θεραπεία.  Η Invisalign αναλαμβάνει να μετατρέψει την ορθοδοντική θεραπεία, από μία επίπονη και μακροχρόνια για πολλούς διαδικασία, σε απλή, ανώδυνη και γρήγορη.

Το σύστημα Invisalign, συνεχώς εξελισσόμενο, καινοτομεί στο τομέα της ορθοδοντικής, αφού προσφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, χρησιμοποιώντας μία σειρά από λεπτούς, αόρατους, διαφανείς νάρθηκες που εφαρμόζουν άψογα στην οδοντοστοιχία του ασθενή, πραγματοποιώντας τις απαραίτητες προσχεδιασμένες μετακινήσεις στα δόντια με απόλυτη ακρίβεια.

ALIGNERS INVISALIGN

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η ορθοδοντική θεραπεία με τους διαφανείς νάρθηκες (aligners) Invisalign είναι ποικίλα:

  • Οι νάρθηκες είναι λεπτοί και σχεδόν αόρατοι όταν φοριούνται με αποτέλεσμα κανείς να μην είναι σε θέση να καταλάβει ότι ο ασθενής κάνει ορθοδοντική θεραπεία!

  • Οι νάρθηκες είναι αφαιρούμενοι κατά τη διάρκεια της θεραπείας, σε αντίθεση με τα κλασικά σιδεράκια που τοποθετούνται και παραμένουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ορθοδοντικής θεραπείας. Αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της μέρας μπορούν και αφαιρούνται εύκολα, για κάποια λεπτά, κατά τη διάρκεια του φαγητού ή κατά το πλύσιμο των δοντιών.

  • Απουσία ερεθιστικών παραγόντων για τα ούλα ή τα δόντια (π.χ μέταλλο, σύρματα), προστατεύοντας έτσι από μικροτραυματισμούς του στόματος.

  • Οι νάρθηκες πλένονται πανεύκολα
  • Δεν ενοχλούν στην ομιλία
  • Οι νάρθηκες εφαρμόζουν με απόλυτη ακρίβεια στην οδοντοστοιχία του ασθενή

 

Οι διαφανείς νάρθηκες Invisalign έρχονται…..τα σιδεράκια φεύγουν!!!